Το μεταξύ των ζευγμάτων : ποιήματα - Λιάρου-Αργύρη, Εύα (Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λεβαδείας, 1998)
Έργο της ωριμότητας της ποιητικής διαδρομής της Εύας Λιάρου–Αργύρη που γητεύει μαγικά τις τραυματικές αυταπάτες, όπως αναφέρεται και στον πρόλογο.