Αγια νύχτα : χριστουγενιάτικες ιστορίες - Θειοπούλου, Μαρία (Το καλό βιβλίο για παιδιά, 1991)
Οι όμορφες χριστουγεννιάτικες ιστορίες, καθώς και η τρυφερή εικονογράφηση, σε αυτά τα τέσσερα βιβλία χαρίζουν απλόχερα στους μικρούς αναγνώστες γεύση και άρωμα από τη μοναδική, χαρούμενη και μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων.