Πέντε καλοπερνούν - Blyton, Enid, 1897-1968 (Οι πέντε φίλοι, 1994)
Οί διακοπές των Πέντε Φίλων αρχίζουν ειρηνικά στο κάμπινγκ όπου μένουν σε δυο παληά τσιγγάνικα τροχόσπιτα. Περίεργα πράγματα όμως αρχίζουν να συμβαίνουν όταν καταφθάνουν οι ζογκλέρ κι οι πανηγυριώτες. Το ερειπωμένο κάστρο κρύβει κάποιο μυστήριο έναν άνθρωπο! Τα παιδιά αρχίζουν να ενδιαφέρονται. Πως θα μπουν όμως μέσα αφού δεν υπάρχει δρόμος που να οδηγεί στον πυργίσκο όπου είδαν τον μυστηριώδη άνθρωπο:...