Δημητρόπουλος, Π. Χ. (1953). Το πρόβλημα της γνησιότητος του περί σαρκώσεως του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, κατά απολλιναρίου λόγοι δύο, του μεγάλου Αθανασίου. Εν Αθήναις: Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Styl cytowania ChicagoΔημητρόπουλος, Παναγιώτης Χ. Το πρόβλημα της γνησιότητος του περί σαρκώσεως του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, κατά απολλιναρίου λόγοι δύο, του μεγάλου Αθανασίου. Εν Αθήναις: Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, 1953.
Styl cytowania MLAΔημητρόπουλος, Παναγιώτης Χ. Το πρόβλημα της γνησιότητος του περί σαρκώσεως του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, κατά απολλιναρίου λόγοι δύο, του μεγάλου Αθανασίου. Εν Αθήναις: Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, 1953.
Uwaga: Te cytaty mogą odróżniać się od wytycznej twojego fakultetu..