Αντιπαπικά : ανοικταί επιστολαί και άρθρα που εδημοσιεύθησαν αρχικώς εις τον Ορθόδοξον Τύπον μεταξύ 1963 και 1970, και εκδίδονται τώρα συγκεντρωμένα και διατεταγμένα - Κόντογλου, Φώτης, 1895-1965 (Ορθόδοξος Τύπος, 1993)
Ανοικταί επιστολαί και άρθρα που εδημοσιεύθησαν αρχικώς εις τον «Ορθόδοξον Τύπον» μεταξύ 1963 και 1970, και εκδίδονται τώρα συγκεντρωμένα και διατεταγμένα μετά προλόγου και σημειώσεων υπό Κωνσταντίνου Καβαρνού