Στον ιστό της αράχνης - Blyton, Enid, 1897-1968 (Οι απίθανοι 5, 2002)
Οι Απίθανοι Πέντε περνούν ξέγνοιαστες διακοπές στη φύση και διασκεδάζουν με το διάσημο τσίρκο που έχει κατασκηνώσει στην περιοχή τους. Οι ανησυχίες της χαρούμενης παρέας αρχίζουν όταν διαπιστώνουν οτι στο ερειπωμένο Κάστρο της Νεράιδας περιφέρεται μια παράξενη φιγούρα! Και ο προβληματισμός τους μεγαλώνει όταν εξαφανίζονται δύο σημαντικοί επιστήμονες. Αποφασίζουν να ρίξουν φως στη σκοτεινή αυτή υπόθεση, χωρίς να υποψιάζονται οτι έχει αρχίσει να υφαίνεται γύρω τους ο ιστός της αράχνης που θα τους παγιδεύσει...