Στη θύελλα του πάθους : μυθιστόρημα - Χασιώτης, Χρηστός (CaptainBook.gr, 2014)
Η ζωή του Άγγελου, ενός πετυχημένου πλαστικού χειρουργού, είναι οριοθετημένη μεταξύ αυτού που μπορεί να ονομάσει κάποιος επαγγελματική επιτυχία και οικογενειακή γαλήνη. Ωστόσο, σταδιακά ανακαλύπτει πως ένα κενό αρχίζει να εμφανίζεται στη ζωή του. Πραγματοποιώντας ένα επαγγελματικό ταξίδι θα γνωρίσει τη Δήμητρα. Σταδιακά, η γνωριμία τους θα οδηγήσει σε ένα παράφορο πάθος, ο έλεγχος του οποίου θα αποδειχθεί αδύνατος και για τους δύο. Ο Άγγελος θα οδηγηθεί σε έναν ερωτικό παροξυσμό, πρωτόγνωρο για τον ίδιο, ο οποίος θα διαταράξει πλήρως την ηρεμία της οικογενειακής του ζωής, δίχως όμως αυτό τον ενδιαφέρει αρχικά. Κάποια στιγμή, όμως, ο ίδιος θα οδηγηθεί στο δίλημμα ποιον δρόμο να διαλέξει: αυτόν της παραμονής στη γυναίκα του ή της φυγής μαζί με τη Δήμητρα. Η σύγχυσή του τον οδηγεί σε έντονες ψυχολογικές διακυμάνσεις αλλά και σε συγκρούσεις με τους γύρω του. Κι ενώ ο ίδιος προσπαθεί να βάλει μια τάξη στη ζωή του, ένας εκπληκτικός και απρόσμενος μίτος αποκαλύψεων θα αρχίσει να ξετυλίγεται ξαφνικά μπροστά του, οδηγώντας σε συγκλονιστικές εξελίξεις που θα τον αιφνιδιάσουν απρόσμενα.