Η καρδιά μου σου ανήκει - Μπούτιβα, Αθηνά (Ελληνικη λογοτεχνία / Ωκεανός, 2015)
Η Μυρτώ από την ημέρα που γεννήθηκε πήρε πολύ αγάπη απ' όλους. Η μόνη που δεν την αποδέχτηκε ποτέ ήταν η θετή της μητέρα αφού για εκείνη η Μυρτώ ήταν απλά το σκαλοπάτι για να απολαύσει την περιουσία του άντρα της. Πως θα αντιδράσει το αρρωστημένο της μυαλό όταν μέσα σε μια στιγμή δει ότι χάνει τα πάντα; Κανείς τους δεν μπορεί να φανταστεί...