Το τελευταίο γράμμα από τον εραστή σου - Moyes, Jojo, 1969- (Ωκεανίδα, 2011)
Η δημοσιογράφος Έλι ψάχνει στα αρχεία της εφημερίδας όπου εργάζεται να βρει μια ιστορία, αν και δεν πιστεύει ότι θα βρει κάτι ενδιαφέρον. Όταν ανακαλύπτει το γράμμα κάποιου εραστή, γραμμένο το 1960, με το οποίο ο άντρας ζητάει από τη γυναίκα να αφήσει το σύζυγο της, παγιδεύεται από τη γοητεία της ξεχασμένης ερωτικής ιστορίας. Ίσως επειδή ζει κι αυτή τη δική της ρομαντική ιστορία με ένα παντρεμένο άντρα. Η Τζένιφερ μετά από ένα ατύχημα ανοίγει τα μάτια της σ' ένα νοσοκομείο. Δεν θυμάται τίποτα -τον άντρα της, το φίλο της, ποια ήταν. Όταν γυρίζει σπίτι της, ανακαλύπτει ένα κρυμμένο γράμμα, κι αρχίζει να θυμάται τον εραστή για τον οποίο ήταν έτοιμη να διακινδυνέψει τα πάντα. Οι ιστορίες έρωτα, πάθους, μοιχείας κι απώλειας της Έλι και της Τζένιφερ εμπλέκονται σ' ένα πλούσιο συγκινησιακά μυθιστόρημα διανθισμένο με πραγματικά ερωτικά γράμματα.