Ο καιρός στην πράξη - Kerrod, Robin (Τα μυστικά της επιστήμης, 1998)
Τί είναι ο καιρός; Τί μας κάνει να ζεσταινόμαστε και τί να κρυώνουμε; Γιατί φυσάει; Γιατί βρέχει και χιονίζει; Τί είναι το κλίμα; Βρείτε τις απαντήσεις σ αυτό το βιβλίο και μάθετε πώς μπορείτε κι εσείς να προβλέψετε τον καιρό. Σχήμα 21Χ29 cm