Η εταιρεία Στάλκι & Σία - Kipling, Rudyard, 1865-1936 (Νεανική Βιβλιοθήκη ;, 1988)
Oι τρελές περιπέτειες, οι σκανταλιές και οι ομηρικοί καβγάδες μιας παρέας σχολιαρόπαιδων περιγράφονται στο Στάλκι & Σία. O Pάντγιαρντ Kίπλινγκ, από τους σημαντικότερους συγγραφείς της σύγχρονης λογοτεχνίας, έχει τον τρόπο να συγκινεί, βρίσκει τη δύναμη να γοητεύει και να ζεσταίνει τις καρδιές των μικρών αναγνωστών όμοια όπως και των μεγάλων. Oι τρεις ήρωες του βιβλίου, ανέμελα και ζωντανά παιδιά, θα χαρίσουν στους μικρούς αναγνώστες τους άφθονο γέλιο μέσα από τις συναρπαστικές και με πολύ χιούμορ γραμμένες περιπέτειές τους.