Αλάτι και ξύδι - Kerrod, Robin (Τα μυστικά της επιστήμης, 1998)
Γνωρίστε το αλάτι και το ξύδι, δυο ουσίες που βρίσκονται σχεδόν παντού. Πειραματιστείτε και ανακαλύψτε πόσο χρήσιμες είναι αυτές οι ουσίες αλλά πόσο επικίνδυνες μπορούν να γίνουν αν δεν χρησιμοποιούνται σωστά. Σχήμα 21Χ29 cm