Τα μεγάλα ζιζάνια - Wolf, Tony 1930-2018 (Ο παραμυθένιος κόσμος του δάσους ;, 1990)
Τα ζώα του δάσους συναντούν τους νάνους και γνωρίζουν μαζί τους όμορφες και διασκεδαστικές περιπέτειες! Και νά, που στη μαγική τους χώρα -στο μεγάλο δάσος- έρχονται οι Γίγαντες, οι Νεράιδες, τα σκανταλιάρικα Ζιζάνια και οι κάτοικοι μιας άλλης παράξενης χώρας!