Σοκολάκης και Ζαχαρούλα Τρυποδόντη - Russellman, Anna (Άμμος, 1995)
Ένα πανέξυπνο παιδικό βιβλίο. Δύο υπέροχα μικρόβια κουκλάκια και... η υγιεινή των δοντιών γίνεται παιχνίδι. Παίξτε κι εσείς κουκλοθέατρο με τον Σοκολάκη και τη Ζαχαρούλα Τρυποδόντη.