Οι δερματούληδες στο ταψί του ήλιου - Russellman, Anna (Άμμος, 1997)
Οι Δερματούληδες και οι Δερματούλες φώναξαν μ' ένα στόμα: Θέλουμε καπέλο να μας σκιάζει! Θέλουμε μπλουζάκι να μας σκεπάζει γιατί αλλιώς θα φύγουμε με την οτομοτρίς. Επίσης, θέλουμε ο Πετρής μ' ένα αντηλιακό το δέρμα του το παιδικό όλο να πασαλείβει, όπως η θεία Φοίβη.