Ολυμπιακοί αγώνες : η ιστορία της μεγαλύτερης αθλητικής εκδήλωσης που συγκεντρώνει κάθε τέσσερα χρόνια τους καλύτερους αθλητές του κόσμου - Oxlade, Chris (Αυτόπτης Μάρτυρας, 1999)
Ποιά είναι η διατροφή του αθλητή σε καιρό προπόνησης; Ποιος διάσημος ηθοποιός έχει κερδίσει χρυσό Oλυμπιακό μετάλλιο; Ποια αγωνίσματα αποτελούν το μοντέρνο πένταθλο; Πώς γίνεται η χρονομέτρηση των αθλητών με ακρίβεια χιλιοστών του δευτερολέπτου; Ποια ήταν τα αγωνίσματα των αρχαίων Oλυμπιακών Aγώνων; Ποιος αθλητής έχει κερδίσει τσ περισσότερα Oλυμπιακά μετάλλια;