Ηλεκτρονική : ανακαλύψτε τον εντυπωσιακό κόσμο της ηλεκτρονικής, που αλλάζει από μέρα σε μέρα, τα μικροσκοπικά εξαρτήματα που εκτελούν περίπλοκες εργασίες και μεταμόρφωσαν την ζωή μας - Bridgman, Roger (Ανακαλύπτω την επιστήμη, 2001)
Ένας πρωτότυπος και συναρπαστικός νέος οδηγός που σας ξεναγεί στον θαυμαστό κόσμο της ηλεκτρονικής. Υπέροχες έγχρωμες φωτογραφίες αυθεντικού εξοπλισμού, πολύπλοκα επιστημονικά όργανα και σύγχρονες συσκευές ζωντανεύουν τις θεωρίες και τις ανακαλύψεις που μεταμόρφωσαν τη σύγχρονη τεχνολογία. (. . .)