Ένα πουλί με όλα τα χρώματα - Fillol, Luce (Ταξιδεύοντας ;, 1992)
Ακόμα και όταν ζεις σ'ένα θαυμάσιο νησί, γεμάτο από ήλιο, λουλούδια και φρούτα, συναντάς τα προβλήματα και τις προσδοκίες που όλοι οι νέοι γνωρίζουν: τη φιλία και τον έρωτα, την πρώτη δουλειά μετά τις σπουδές, την όρεξη για τακτοποίηση, τη ζωή μέσα σε ένα περιβάλλον από ανθρώπους με διαφορετικές παραδόσεις... Η Μαρίνα, κόρη οικογένειας μικροκαλλιεργητών, θα βρει άραγε την ισορροπία και την ευτυχία που γυρεύει; Και θα μπορέσει να αγοράσει τη μικρή φυτεία όπου αυτή και ο αγαπημένος της ελπίζουν να ζήσουν;