Ηλεκτρισμός - Parker, Steve, 1952- (Ανακαλύπτω την επιστήμη ;, 1992)
Γιατί το κεχριμπάρι έλκει τα πουλιά; Γιατί οι πρώτοι επιστήμονες πάθαιναν ηλεκτροσόκ; Πώς τα αλεξικέραυνα προστατεύουν τα κτίρια; πώς η φωνή μας ταξιδεύει πέρα από τους ωκεανούς χάρη στον ηλεκτρισμό; Βρείτε τις απαντήσεις σε αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις σε μια συναρπαστική και πρωτότυπη παρουσίαση της ιστορίας του ηλεκτρισμού. Υπέροχες έγχρωμες φωτογραφίες του αυθεντικού εξοπλισμού των μεγάλων εφευρετών, πειράματα, πολύπλοκα επιστημονικά όργανα και τρισδιάστατα μοντέλα ζωντανεύουν τις απίστευτες ανακαλύψεις που άλλαξαν τη ζωή μας.