Ο Τρότσκι για αρχάριους - Ali, Tarik
ΟΤαρίκ Αλή κι ο Φιλ Έβανς έγραψαν αυτό το βιβλίο με αγάπη για την αλήθεια, χιούμορ, υπευθυνότητα και σεβασμό απέναντι στα θέματά τους: την πολυτάραχη ζωή και τις ιδέες του μεγάλου επαναστάτη, και τα σπουδαιότερα γεγονότα που σημάδεψαν τον αιώνα μας - επαναστάσεις στη Ρωσία, άνοδος του Στάλιν, Ναζισμός, Ισπανικός Εμφύλιος κ.α. Διαβάζοντάς τους κανείς μαθαίνει τι σημαίνει ζωντανή ιστορία: τι σημαίνει να μην επιτρέπεις να μένουν στο χρονοντούλαπο πρόσωπα και πράγματα που ο ρόλος τους στη διαμόρφωση της σημερινής. κοινωνίας υπήρξε καθοριστικός.