Σύλληψη, εγκυμοσύνη, τοκετός - Stoppard, Miriam (Όλα για το παιδί μου, 2005)
Ένας πολύτιμος οδηγός για το ευτυχέστερο γεγονός της ζωής σας. Τα τρία μοναδικά φαινόμενα εξετάζονται τόσο από τη σκοπιά της μητέρας, όσο και από τη σκοπιά του μωρού, αρχίζοντας από τη σύλληψη και φθάνοντας ως τις πρώτες εβδομάδες ζωής του παιδιού.