Το Κεφάλαιο του Μαρξ για αρχάριους : εικονογραφημένο - Smith, David
ο 1985 από τις εκδόσεις ΕΠΙΛΟΓΗ αρχίζει η κυκλοφορία των βιβλίων της πολυθεματικής σειράς ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ. Θα εκδοθούν αρκετοί τίτλοι και τα βιβλία θα γνωρίσουν πολύ μεγάλη επιτυχία.