Τα δάκρυα της σιωπής - Σωκράτους, Άρια (Ελληνική λογοτεχνία / Έξη, 2015)
Η ιστορία μιας γυναίκας που τόλμησε να πολεμήσει τη σιωπή και να ζήσει το όνειρό της. Στη ζωή της Χριστίνας η σιωπή έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Από μικρή ζούσε στον ζυγό μιας δεσποτικής και αυταρχικής μητέρας. Η μόνη της διέξοδος ήταν η εικόνα της ιδανικής αγάπης που είχε δημιουργήσει σε μια απόκρυφη γωνιά του μυαλού της. Όταν συνάντησε τον Ντέιβιντ, πίστεψε πως τα παραμύθια έχουν αίσιο τέλος και μαζί του ξεκίνησε ένα ταξίδι για μια καινούρια ζωή. Τι συμβαίνει, όμως, όταν συνειδητοποιεί ότι η ζωή της καταρρέει σαν χάρτινος πύργος και ο άντρας που αγάπησε γίνεται ο χειρότερος εφιάλτης της; Πόσο δύσκολο είναι για μια γυναίκα που έχει μάθει να ζει στη σιωπή να σταθεί γερά στα πόδια της και ν' αντισταθεί στη σκοτεινή πλευρά της ζωής; Μια συγκλονιστική ιστορία πάθους και προδοσίας, θηριώδους σκληρότητας και απρόσμενου ηρωισμού μιας γυναίκας που κατάφερε να λύσει τη σιωπή της.