Το βιβλίο των απαντήσεων - Bolt, Carol, 1963- (Ψυχογιός, 2015)
Πώς να χρησιμοποιήσεις ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ 1. Κράτησε το βιβλίο στα χέρια σου, κλειστό, ή βάλ το σ ένα τραπέζι. 2. Σκέψου την ερώτηση που θέλεις να κάνεις για 10 με 15 δευτερόλεπτα. Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις θα πρέπει να είναι καταφατικές ή αποφατικές. Πχ. «Η θέση εργασίας για την οποία έχω υποβάλει βιογραφικό είναι η κατάλληλη;» ή «Να ταξιδέψω αυτό το Σαββατοκύριακο;» 3. Ενώ θα σκέφτεσαι ή θα κάνεις την ερώτησή σου (μία ερώτηση τη φορά), τοποθέτησε το ένα χέρι με την παλάμη προς τα κάτω στο εξώφυλλο του βιβλίου και χάιδεψε τις άκρες των σελίδων, από τα πίσω προς τα μπροστά. 4. Όταν νιώσεις ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή, άνοιξε το βιβλίο και θα δεις την απάντησή σου. 5. Επανάλαβε τη διαδικασία όσες φορές θέλεις. Έχεις ερωτήσεις; Αυτό το βιβλίο έχει τις απαντήσεις.