Βία και αφήγηση : ιστορία, ιδεολογία και εθνικός πολιτισμός στην πεζογραφία του Θανάση Βαλτινού - Παϊβανάς, Δημήτρης, 1961- (Βιβλιοπωλείον της "Εστίας" Ι. Δ. Κολλάρου, 2012)
Ιστορία, ιδεολογία και εθνικός πολιτισμός στην πεζογραφία του Θανάση Βαλτινού