Πρώτο φιλί - Palmer, Robin (Teen book lovers, 2012)
Η Λούσι Μπ. Πάρκερ νιώθει επιτέλους άνετα με την καινούρια της ζωή στη Νέα Υόρκη μαζί με την αδερφίλη (αδερφή + φίλη) της, την έφηβη σούπερσταρ Λόρελ Μόουζες. Μέχρι τη στιγμή που η νέα κολλητή της, η Μπεατρίτσε, της εξηγεί ότι σε κάθε κορίτσι πρέπει οπωσδήποτε να αρέσουν ΤΡΙΑ αγόρια - ένα από την περιοχή, ένα από άλλη πόλη και ένα διάσημο. Της Λούσι όμως δεν της αρέσει κανένα! Πάνω που αρχίζει να πιστεύει ότι μπορεί επιτέλους να έχει βρει να αγόρι που να της αρέσει, πηγαίνει στο Λος 'Αντζελες για τα γυρίσματα της καινούριας ταινίας της Λόρελ, κι εκεί ανακαλύπτει ότι μάλλον εκείνη αρέσει σε κάποιον...