Τόπος του ανοίκειου τρόπου : η Ελλάδα του 2014 : επιφυλλίδες - Γιανναράς, Χρήστος, 1935- (Ιανός, 2015)
Μοιάζει τελευταία να μεγαλώνει ο αριθμός των ανθρώπων που ψάχνουν, με σοβαρότητα και συνέπεια, απάντηση στο ερώτημα: Γιατί, διακόσια χρόνια τώρα, θέλουμε να γίνουμε ένα σωστά οργανωμένο, λειτουργικό, προηγμένο ευρωπαϊκό κράτος - και δεν τα καταφέρνουμε. Τι φταίει, ποιος μας εμποδίζει, πού σκοντάφτουμε.