Πάμε στο μουσείο - Amos, Janine (Ας Πάμε, 1999)
Ένα ταξίδι στο εσωτερικό ενός μουσείου, αποτελεί το βιβλίο αυτό. Μια ξεναγός παραλαμβάνει τα παιδιά στην είσοδο του μουσείου και τους οδηγεί σταδιακά σε όλους τους χώρους του μουσείου. Ποίοι άνθρωποι δουλεύουν μέσα στο μουσείο και τι κάνουν εκεί; Πώς συντηρούνται τα παλιά εκθέματα; Και τι άλλο μπορούμε να δούμε μέσα στο μουσείο; Είναι μερικά από τα θέματα που απαντώνται μέσα από τις σελίδες του βιβλίου αυτού.