Εμπρεσιονισμός : μοναδικός εικονογραφημένος οδηγός για τους εμπρεσιονιστές και για τις επιρροές που διαμόρφωσαν το έργο τους - Welton, Jude (Ανακαλύπτω την τέχνη / Ερευνητές, 1993)
Μοναδικός εικονογραφημένος οδηγός για τους εμπρεσιονιστές και για τις επιρροές που διαμόρφωσαν το έργο τους