Το μυστήριο του καμένου σπιτιού - Blyton, Enid, 1897-1968 (Τα πέντε λαγωνικά ;, 1982)
Ολόκληρη η παρέα μαζύ κι ο Μπάστερ αρχίζουν δουλειά όταν μια μυστηριώδης φωτιά καταστρέφει ένα σπίτι στό χωριό τους. Αποτυπώματα, ενδείξεις κι ένα σωρό μικρολε-πτομέριες τους οδηγούν σ' ένα συναρπαστικό κυνηγητό υπόπτων πού σίγουρα δεν το βλέπει με καλό μάτι ο αστυνομικός του χωριού. Ή τελική λύση ρίχνει τον άστυνομικό απ' τα σύννεφα και συναρπάζει τα Πέντε Λαγωνικά.