Οι μυστικοί εφτά στα ίχνη του κλέφτη - Blyton, Enid, 1897-1968 (Οι μυστικοί εφτά ;, 1985)
Στην δεύτερη περιπέτειά τους, μια έρευνα για χαμένα μαργαριτάρια οδηγεί τους Μυστικούς 7 σ' ένα τσίρκο ... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)