Οι μυστικοί εφτά τα κατάφεραν πάλι - Blyton, Enid, 1897-1968 (Οι μυστικοί εφτά, 1985)
Το αυτοκίνητο του πατέρα του Πέτρου εξαφανίστηκε. Κάποιος τόκλεψε. Ο Πέτροζκαι η Τζένη βλέπουν αποτυπώματα. Οι Μ. 7 αρχίζουν να ακολουθούν τα ίχνη και τελικά βρίσκονται στον κρυψώνα μιας συμμορίας κλεφτών που ακόμα κι η αστυνομία δεν είχε καταφέρει να συλλάβει!