Πρίγκηπας ή βάτραχος : εφηβικό μυθιστόρημα - Stellmacher, Hermien (Teen books lovers, 2011)
Η Μίρα πλήττει θανάσιμα στο Χέλενμπουργκ. Της λείπει πολύ η παλιά ζωή της και κυρίως οι γκραφιτάδες φίλοι της. Άσε που, εκτός από την Κάρο, στο Χέλενμπουργκ φαίνεται να υπάρχουν μόνο ψώνια, όπως η φαντασμένη Αμάντα. Ώσπου μια μέρα, πηγαίνοντας να πάρει το μικρό αδερφό της από ένα πάρτι, της ανοίγει την πόρτα ένας πολύ ελκυστικός τύπος. Η Μίρα τον ερωτεύεται αμέσως. Παρ' όλο που είχε απαγορεύσει αυστηρότατα στον ευατό της κάθε επαφή με το αγγελάκι του έρωτα, ξαφνικά τίποτα δεν της είναι πιο σημαντικό από το να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα για τον μίστερ τέλειο. Κατά την αναζήτηση του πρίγκιπά της όμως μπλέκεται στα πόδια της ένας βάτραχος...