Τα γλυκά της φύσης : το μόνο 100% ζωντανό βιβλίο συνταγών με γλυκά από φρούτα : αγνές συνταγές για γλυκά φτιαγμένα μόνο με φρούτα, λαχανικά και ξηρούς καρπούς - Τουλαντά, Διονυσία (Μεταμόρφωση, 2014)
Αυτές οι συνταγές θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε υγεία και να χάσετε το περιττό βάρος. Όποτε νιώθετε την ανάγκη για κάτι γλυκό, να καταφεύγετε πάντα στα Γλυκά της φύσης. Σας παραθέτω 128 συνταγές που βοήθησαν εμένα και πιστεύω ότι θα βοηθήσουν και εσάς. Δοκιμάστε τες όλες! Μέσα σε 20 μέρες θα δείτε αλλαγή στην ψυχολογία σας, στην ενέργειά σας, στα τυχόν προβλήματα βάρους που αντιμετωπίζετε (αύξηση ή απώλεια βάρους) και άλλα πολλά. Αυτές οι 128 συνταγές είναι μια μικρή βοήθεια στα πρώτα στάδια, όταν κάποιος θέλει να ξεφύγει από τα γλυκά του εμπορίου και θέτει ως πρωταρχικό στόχο την υγεία του. Το βιβλίο αυτό είναι αφιερωμένο σε όλους εσάς που αναζητάτε την απεξάρτηση από τα ανθυγιεινά γλυκά.