Βίτσι : Αύγουστος-Νοέμβρης 1948 - Γεροζήσης, Τριαντάφυλλος Αθ., 1934-2018 (Σύγχρονη εποχή, 2012)
Στη Μονογραφία αυτή δε γίνεται προσπάθεια να παρουσιαστεί συνολικά η περίοδος των Επιχειρήσεων από 19 Αυγούστου 1948 ως το τέλος του 1948 στην περιοχή Βίτσι καθώς και οι πάμπολλες μάχες που δόθηκαν στην περιοχή αυτή μεταξύ του ΔΣΕ και του "Εθνικού" ή "Κυβερνητικού Στρατού της Αθήνας".