Ο Τζερόνιμο κάτι μαγειρεύει - Stilton, Geronimo (Ξεκαρδιστικές ιστορίες ;, 2014)
Αγαπητά μου τρωκτικά, Εδώ στην Ποντικόνησο, όλα τα βιβλία μου έχουν γίνει μπεστ σέλερ. Πρόκειται για ξεκαρδιστικές περιπέτειες, πιο τρυφερές από τη φέτα , πιο νόστιμες από τη γραβιέρα και πιο αρωματικές από την παρμεζάνα... Είναι ιστορίες που θα σας μείνουν αξέχαστες, σας το εγγυώμαι εγώ, ο Τζερόνιμο Στίλτον. «Φέτος, όπως κάθε χρόνο, στο Λόφο του Ανθότυρου θα πραγματοποιηθεί ένα σπουδαίο γεγονός: ο Διαγωνισμός των Σούπερ Μαγείρων, που θα αναδείξει τον καλύτερο μάγειρα της Ποντικονήσου. Ο ξάδερφός μου ο Τράπολα δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό και πήρε για βοηθό του (μπορείτε να μαντέψετε;) εμένα! Ναι, ναι, εμένα, τον Τζερόνιμο Στίλτον! Αχ, πώς με έμπλεξε πάλι;»