Ο Τζερόνιμο μετακομίζει - Stilton, Geronimo (Ξεκαρδιστικές ιστορίες, 2014)
Αγαπητά μου τρωκτικά, Εδώ στην Ποντικόνησο, όλα τα βιβλία μου έχουν γίνει μπεστ σέλερ. Πρόκειται για ξεκαρδιστικές περιπέτειες, πιο τρυφερές από τη φέτα , πιο νόστιμες από τη γραβιέρα και πιο αρωματικές από την παρμεζάνα Είναι ιστορίες που θα σας μείνουν αξέχαστες, σας το εγγυώμαι εγώ, ο Τζερόνιμο Στίλτον. «Πόσο αγαπώ το σπίτι μου! Γνωρίζω την κάθε γωνιά, το κάθε έπιπλο, την κάθε λεπτομέρεια. Ζω εδώ μέσα πάρα πολλά χρόνια και το νιώθω κομμάτι του εαυτού μου. Φανταστείτε πώς αισθάνθηκα όταν ο παππούς Τορκουάτο μου ανακοίνωσε ότι έπρεπε να το πουλήσω. Η εφημερίδα που διευθύνω, η Ηχώ των Τρωκτικών, αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες, και έπρεπε να βρούμε χρήματα.Έτσι, απελπισμένος και αδέκαρος, βρέθηκα να ψάχνω για καινούριο σπίτι»