Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα. - Kinney, Jeff (Ψυχογιός, 2015)
Η ζωή ήταν καλύτερη τον παλιό καλό καιρό. Ή μήπως όχι; Αυτό αναρωτιέται ο Γκρεγκ Χέφλι καθώς η πόλη του, με δική της απόφαση, καταργεί τις ηλεκτρονικές συσκευές από την καθημερινότητα. Όμως η σύγχρονη ζωή έχει τις ανέσεις της και ο Γκρεγκ δεν είναι διατεθειμένος να τις απαρνηθεί. Κι ενώ το σπιτικό των Χέφλι ζει στιγμές έντασης εντός και εκτός, ο Γκρεγκ προσπαθεί να βρει τρόπους να επιβιώσει. 'Αραγε ο παλιός καλός καιρός θα αποδειχτεί εύκολη πρόκληση για ένα παιδί σαν το Γκρεγκ;