Ισπανική γραμματική στα ελληνικά - Σπάθη, Αγλαΐα (Perugia, 2011)
Το πληρέστερο και πιο αναγνωρισμένο εγχειρίδιο ισπανικής γραμματικής! Περιέχονται όλοι οι κανόνες της ισπανικής γραμματικής αλλά και στοιχεία του ισπανικού συντακτικού. Μεθοδοποιεί και κωδικοποιεί όλα όσα λείπουν από αντίστοιχα βιβλία: - Απλή και κατανοητή παρουσίαση των γραμματικών και συντακτικών φαινομένων - Εκατοντάδες παραδείγματα από τη σύγχρονη ισπανική πραγματικότητα - Σύγκριση - αντιπαραβολή με την ελληνική γραμματική - Έμφαση στις γλωσσικές ιδιαιτερότητες που δυσκολεύουν τους Έλληνες σπουδαστές - Το μόνο με αναλυτικούς πίνακες ρημάτων, προθέσεων και εκφράσεων - Επιμελημένη γραφική παρουσίαση και παραστατικά διαγράμματα - Απαραίτητο βοήθημα για τον καθηγητή και το μαθητή μέσα και έξω από την τάξη - Για την απόκτηση των διπλωμάτων ισπανικής γλώσσας DELE-Cervantes, Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας (ΚΠΓ), αλλά και για την προετοιμασία των υποψήφιων φοιτητών ισπανικής φιλολογίας και ισπανικών Πανεπιστημίων - Καλύπτει όλα τα επίπεδα του Ευρωπαϊκού Κοινού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες (Α1, Α2, Β1, Β2, Γ1, Γ2).