Το ημερολόγιο μιας ξενέρωτης : ιστορίες από ένα όχι και τόσο χάπι έντ. - Russell, Rachel-Renee (Ψυχογιός, 2015)
Μετά από ένα χτύπημα στο κεφάλι την ώρα της γυμναστικής την ημέρα της Πρωταπριλιάς, η Νίκι βλέπει ένα τρελό όνειρο, στο οποίο οι κολλητές της Κλόι και Ζόι, ο αγαπημένος της Μπράντον και η κακίστρω Μακένζι καταλήγουν να παίζουν τους ρόλους των ηρώων ενός κλασικού παραμυθιού. Όμως, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα έπρεπε και το παραμύθι τελειώνει χωρίς κανείς να μπορεί να πει «και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα».