Το ημερολόγιο μιας ξενέρωτης : ιστορίες από μια όχι και τόσο λαμπερή TV star. - Russell, Rachel-Renee (Ψυχογιός, 2015)
Η Νίκι και το συγκρότημά της έκλεισαν δισκογραφικό συμβόλαιο με τον διάσημο παραγωγό Τρέβορ Τσέις για την ηχογράφηση του τραγουδιού τους, ενώ παράλληλα δέχεται να συμμετάσχει σε ένα ριάλιτι με πρωταγωνίστρια την ίδια. Τότε όμως αρχίζουν τα δύσκολα. Θα καταφέρει με τόση πίεση και δημοσιότητα να τα βγάλει πέρα στο σχολείο; Ο μεγάλος έρωτάς της, ο Μπράντον, που θα χωρέσει σε όλο αυτό; Η οικογένειά της πώς θα αντιμετωπίσει την ξαφνική εισβολή του τηλεοπτικού συνεργείου στο σπίτι; Αυτά και άλλα απίθανα συμβαίνουν για άλλη μια φορά στην αγαπημένη σας Ξενέρωτη...