Ακροβατικά για αρκούδες - Chaud, Benjamin, 1975- (Κόκκινο, 2015)
Ο μικρός αρκούδος ξυπνάει ένα όμορφο ανοιξιάτικο πρωινό. Ξέρει καλά πως δεν πρέπει να απομακρυνθεί πολύ από τη φωλιά του. Τι να 'ναι, όμως, εκείνο το πράγμα που λαμπυρίζει πίσω από τα δέντρα; Και πού να 'χει χαθεί ο Μπαμπάς αρκούδος; Ακολουθώντας το φως του ήλιου, θα πάρει ένα μονοπάτι που δεν είχε ξαναπάρει μέχρι τότε, αναζητώντας τον Μπαμπά του, του οποίου τον ποπό σαν να ξεχώρισε από μακριά στην είσοδο ενός τσίρκου! Όλοι στην πίστα για μια καινούργια περιπέτεια του Μικρού αρκούδου! Μετά το "Ένα νανούρισμα για αρκούδες" και το "Ένα καλοκαιράκι για αρκούδες" είμαστε πια έτοιμοι για το κλου της ιστορίας. Ο Μπενζαμέν Σο θα μας χαρίσει ένα ακόμα εικονογραφικό πανδαιμόνιο. Ένας ωκεανός σχεδίων, μια ατέλειωτη παρέλαση ζώων, ακροβατών και αστεριών σας περιμένουν στο γύρισμα κάθε σελίδας. Και τα ανοίγματα σε καθεμία από αυτές θα σας οδηγήσουν έξω από τον λαβύρινθο... στο πιο απολαυστικό φινάλε!