Μικρή εγκυκλοπαίδεια, - Herbold, Veronique; Lagarde, Marc; Βρέττα, Σάντρα (Ανακαλύπτω τον κόσμο ;, 1995)
Αυτά τα υπέροχα μικρά βιβλία οδηγούν το παιδί στην πρώτη εξερεύνηση του κόσμου. Με σύντομα κείμενα, με γνώση κι ευαισθησία, με πολλές έγχρωμες εικόνες, προσφέρουν την απόλαυση μιας μικρής εγκυκλοπαίδειας και τη χαρά την πρώτης βασικής βιβλιοθήκης.