Ντετέκτιβ μόνη ψάχνει - Δεμίρη, Γεωργία (Ψυχογιός, 2015)
Υποψιάζεστε ότι ο άντρας σας σας απατά; Ότι το παιδί σας έχει μπλέξει με κακές παρέες; Ότι ο υπάλληλός σας προδίδει τα μυστικά της επιχείρησής σας; Θέλετε να μάθετε την αλήθεια; Τότε, η Λούκα Τσακαλώτου και η έμπειρη ομάδα της είναι οι άνθρωποί σας. Γραφείο ιδιωτικών ερευνών Η ΑΛΗΘΕΙΑ: Εχεμύθεια, αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα. Λούκα Τσακαλώτου: ένα όνομα εγγύηση. Η Λούκα, πρώην αθλήτρια του καράτε και μητέρα ενός πεντάχρονου κοριτσιού, εργάζεσαι ως ντετέκτιβ. Μαζί με τους συνεργάτες της Σαμψών, Τιτή και Βαρβάρα αναλαμβάνουν πάσης φύσεως έρευνες και τις φέρουν σε πέρας με συνέπεια και διακριτικότητα. Ή μήπως όχι; Οι εχθροί της λένε ότι είναι γκαφατζού και οι κακές γλώσσες επιμένουν ότι δεν τη θέλει το επάγγελμα κι ότι πρέπει να τα παρατήσει. Εκείνη όμως, επειδή λατρεύει τη δουλειά της, ονειρεύεται να εξιχνιάσει μια σημαντική υπόθεση που θα τη βγάλει από την αφάνεια και θα κλείσει τα στόματα των επικριτών της. Έτσι, όταν η ευκαιρία τής χτυπάει την πόρτα, δε διστάζει να την αρπάξει και να πέσει με τα μούτρα σε μια περιπέτεια με πολλούς κινδύνους κι ανατροπές. Και εκεί που παλεύει να βγάλει άκρη και να παραμείνει ζωντανή, εμφανίζεται αναπάντεχα ο μεγάλος έρωτας και σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του.