Οι Δέκα Εντολές - Rock, Lois (Μίνωας, 1995)
Οι δέκα εντολές και ο «Πάτερ Ημών» διασκευασμένα για παιδιά. Απλή, τρυφερή κατανοητή γραφή, πολύχρωμες εικόνες σε δύο βιβλία που μαθαίνουν στα παιδιά τι ζήτησε ο Θεός από τους ανθρώπους και τι προσευχή δίδαξε ο Κύριος.