Ήχος και μουσική - Kerrod, Robin (Τα μυστικά της επιστήμης, 1998)
Τί είναι ήχος; Πώς ακούμε τους ήχους; Πώς παράγεται η μουσική; Πώς λειτουργούν τα μουσικά όργανα, το τηλέφωνο, το αυτί μας; Βρείτε τις απαντήσεις σ αυτό το βιβλίο και πειραματιστείτε μόνοι σας με τους ήχους. Σχήμα 21Χ29 cm