Η κιβωτός του Νώε - Τζανίς, Χάινζ (Άμμος, 1997)
Ο Θεός είπε στον Νώε: «Να πάρεις και ζώα μαζί σου στην κιβωτό: δύο από κάθε είδος, ένα θηλυκό κι ένα αρσενικό. Γιατί κανένα είδος δεν θέλω να εξαφανιστεί. Όλα τα είδη των ζώων που δημιούργησα θέλω να σωθούν. Όλα να συνεχίσουν να υπάρχουν μετά τον κατακλυσμό». (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)