Ζωγραφική στην πορσελάνη - Πατρονικόλα, Μαριλένα (Καλλιτεχνικές κατασκευές, 2008)
Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίο θα μάθετε τους βασικούς κανόνες της ζωγραφικής στην πορσελάνη και πως να τους εφαρμόσετε στην πράξη.