Ζήλια - Amos, Janine (Συναισθήματα, 1995)
Καταλαβαίνεις τα συναισθήματά σου; Μπορείς να τα αντιμετωπίσεις και να ζήσεις μαζί τους; Όλοι μας αισθανόμαστε μερικές στιγμές απόρριψη, μοναξιά, ζήλια, θυμό ή φόβο. Διάβασε τις ιστορίες μέσα στα βιβλία αυτής της σειράς, και θα αναγνωρίσεις πολύ συχνά τα δικά σου συναισθήματα. Οι ιστορίες αυτές θα σε ενθαρρύνουν να μιλήσεις για τα συναισθήματα και τα προβλήματά σου, σε διαβεβαιώνουν πόσο φυσικό είναι να έχεις αυτά τα συναισθήματα, και σε βοηθούν να κάνεις τα αρχικά βήματα για να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία.