Η εκλεκτή. - Cass, Kiera (Νεανική λογοτεχνία / Ψυχογιός, 2015)
Έπιασα το χέρι του και ακούμπησα το μάγουλό μου στο στήθος του. Εκείνος ακούμπησε το πιγούνι του στο κεφάλι μου και στροβιλιστήκαμε στον ρυθμό της βροχής. Για μια στιγμή ήμουν σίγουρη ότι θα τα καταφέρναμε. Αν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό, θα βρίσκαμε έναν τρόπο να έρθουμε ξανά κοντά. Ήρθε η ώρα να στεφθεί η νικήτρια. Όταν αποφασίστηκε η συμμετοχή της στην Επιλογή, η Αμέρικα δε φανταζόταν ποτέ ότι θα μπορούσε να κερδίσει το στέμμα ή την καρδιά του πρίγκιπα Μέιξον. Όμως, καθώς ο διαγωνισμός πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του και οι απειλές έξω από τα τείχη του παλατιού γίνονται ολοένα πιο βίαιες, η Αμέρικα συνειδητοποιεί πόσα αντέχει να χάσει - και πόσο σκληρά πρέπει να παλέψει για το μέλλον που ονειρεύεται.